A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Με απουσίες αλλά και τον κόσμο στο πλευρό μας!


Το ταξίδι στη Μυτιλήνη, άφησε τελικά μια "γλυκόπικρη γεύση"...
   Μπορεί η ομάδα να έφυγε με ένα θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα, μπορεί το πρώτο ημίχρονο αγωνιστικά να σκόρπισε για άλλη μια φορά με ενθουσιασμό κι ελπίδα αλλά δυστυχώς οι φόβοι για τους τραυματισμούς των Μπαλού και Ανέστη επιβεβαιώθηκαν. Όπως ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου μας, ο Μπαλού υπέστη έντονη διάταση με σύσπαση δικεφάλου κι οριακά διέφυγε την θλάση, ενώ ο Ανέστης έχει θλάση αλλά ευτυχώς μικρής έκτασης. Αμφότεροι θα απουσιάσουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες με τον κ. Αυλωνίτη να δοκιμάζει αλλαγές διαφόρων προσώπων σε θέσεις, χωρίς πάντως να διαφαίνεται πως σκέφτεται να αλλάξει σύστημα.
   Στα εξωαγωνιστικά, η ψυχολογία της ομάδας είναι σε υψηλά επίπεδα με στόχο όλων να συνεχίσουν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις και παράλληλα να αξίσουν τη συγκομιδή βαθμών.
   Διοικητικά, γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις παροχές στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας να νοιώθει πιο οικεία κατά την παρουσία του στο γήπεδο!
   Καλούμε λοιπόν τους οπαδούς μας να ενώσουν τις φωνές τους με τις προσπάθειες μας και όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας να πηγαίνει όλο και καλύτερα, ακόμη ψηλότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.