A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Πήρε αυτό που του άξιζε!


Τη νίκη μόλις δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα πανηγύρισε η ομάδα μας, όπου με κεφαλιά του Κρόλ στο 92' πήρε μια σπουδαία νίκη επί της αξιόμαχης Αχαϊκής!


   Η ομάδα μας είχε την απόλυτη υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κρατώντας την κατοχή που της παραχώρησε εύκολα η Αχαϊκή, όπου προσπαθούσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να βρει κενούς χώρους και να αντεπιτεθεί.

   Στο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς μεγάλες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δε βρήκε τους χώρους που έψαχνε απέναντι σε μια πολύ καλά στημένη ομάδα να αμύνεται μαζικά πίσω από το κέντρο. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν με δύο σουτ έξω από την περιοχή, στο 22' με μακρινό σουτ του Αγγελόπουλου και στο 24' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μενικού, τα οποία μπλόκαρε ο σωστά τοποθετημένος Μητακίδης.

   Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα μας όπου έφτασε πολύ κοντά στο γκολ καθώς μετά από κόρνερ του Ντελέκου στο 27', ο Κρολ σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δρακόπουλου. Δέκα λεπτά αργότερα κι ενώ είχαμε κερδίσει κι άλλα μέτρα στο γήπεδο, το συρτό σουτ του Βεζιρτζόγλου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 42' ο Πολίτης πάτησε περιοχή μετά από πάσα του Ντελέκου, προτιμώντας αντί να πασάρει στον ξεμαρκάριστο Κρολ, να τελειώσει με ένα σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Δρακόπουλου. Έτσι το 0-0 παρέμεινε και οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Αυλωνίτης αντικατέστησε τον Τσούτη με τον σαφώς πιο επιθετικογενή Σκαθαρούδη, σκοπεύοντας να πιέσει ψηλότερα και να ψάξει με περισσότερες αξιώσεις το γκολ. Πράγμα το οποίο κατάφερε αρκετά νωρίς, καθώς με τη συμπλήρωση του δέκατου λεπτού ο προωθημένος Καραμπάς έπιασε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από καταπληκτική προσπάθεια του Πολίτη από αριστερά, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δρακόπουλου, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα μας.
Ένα γκολ το οποίο δεν πανηγυρίστηκε για πολύ, καθώς η Αχαϊκή πήρε χώρο στο γήπεδο, ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί τους χώρους που έδωσαν οι φιλοξενούμενοι και το πλήρωσε με ένα γκολ από στημένη φάση. Συγκεκριμένα στο 63' ο Αγγελόπουλος γέμισε την μπάλα στα καρέ του Μητακίδη, ο Ρουμπάτος γύρισε την μπάλα στο ύψος τις μικρής περιοχής όπου ο Γεωργόπουλος ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

   Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν κι οπισθοχώρησαν ξανά, αυτή τη φορά ακόμη πιο βαθιά στην άμυνά τους με τον Α.Ο. Χαλκίς να πιέζει στα τρία τέταρτα του γηπέδου, ψάχνοντας και πάλι χώρους για να φέρουν την μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Στο 71' η ατυχία χτύπησε ακόμη μια φορά την ομάδα μας καθώς ο Σκαθαρούδης αποχώρησε με τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η έκταση του νέου "πονοκεφάλου" του κ. Αυλωνίτη, ο οποίος είδε σήμερα άλλον ένα μεσοεπιθετικό του (μετά τους Μπαλού και Ανέστη) να αποχωρεί τραυματίας... 

   Κόντρα στη ροή του αγώνα, την μεγάλη φάση του αγώνα την έχασε η Αχαϊκη, με τον Κωστούλα στο 78' να πιάνει εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μητακίδη να απογειώνεται στο δεξί του παραθυράκι και να πετά την μπάλα κόρνερ. Η πραγματικά εκπληκτική απόκρουση του Μητακίδη όχι μόνο κράτησε την ισοπαλία σε εκείνο το σημείο, αλλά ήχησε κι ως "καμπανάκι" για τους συμπαίκτες του που ανέβασαν κι άλλο ρυθμό με σκοπό την επίτευξη του γκολ της νίκης.

   Στο 82' ο Κωστούλας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Ξηρογιάννη κι αποβλήθηκε, μετά από δυνατή προβολή του στο χώρο του κέντρου. Το φάουλ εκτέλεσε ένα λεπτό αργότερα ο Θωμάς στέλνοντας την μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Αχαϊκής, αλλά οι Κρόλ και Βεζιρτζόγλου που ακολούθησαν την πορεία της δεν πρόλαβαν να την στείλουν στα δίχτυα.

   Τα λεπτά περνούσαν, οι παίκτες μας προσπαθούσαν  να γίνουν απειλητικοί και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο! Το χρονόμετρο έδειχνε το 92o λεπτό κι ίσως ο πιο κινητικός παίκτης του αγώνα Καμίλ Κρόλ, μετά από μια πολύ καλή σέντρα του Βεζιρτζόγλου από τα αριστερά, πήρε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά πετυχαίνοντας ένα γκολ καρμπόν του 1-0!

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας

Διαιτητής: Ξηρογιάννης Στ. / Α' Βοηθός: Δελής Λ. / Β' Βοηθός: Κορακιανίτης Ν.

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Τσούτης (48' Σκαθαρούδης, 71' Αλμπάνης), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης, Κρόλ

Α.Ε. ΑΧΑΪΚΗ (Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Μενικού, Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Αγγελόπουλος (86' Πετρόπουλος), Ρουμπάτος (78' Δριμαλάς)

Γκολ: 55' Καραμπάς, 92' Κρολ / 63' Γεωργόπουλος

Κόκκινη Κάρτα: - / 82' Κωστούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.