A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Με το "πόδι πατημένο στο γκάζι"...


...και το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους θα γυρίσουν από την όμορφη Μυτιλήνη οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, που αν και κόντρα στην ατυχία (μεγάλες ευκαιρίες και δύο (2) τραυματισμούς(!)) κατάφεραν να φύγουν με το 1-1.

   
   Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά γρήγορα η ομάδα μας ισορρόπησε κι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Σκαθαρούδη στο 15' να βρίσκει δίχτυα αλλά τον πρώτο βοηθό να υποδείχνει πως η μπάλα πέρασε εκτός γηπέδου πριν τη σέντρα. Ένα λεπτό νωρίτερα, είχε αποχωρήσει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο ο Μπαλού, δίνοντας τη θέση του στον Ανέστη.
   Στο 18' κι ενώ ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ πίεζε, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μετά από όμορφη προσπάθεια και δυνατό σουτ του Ευσταθίου.
   Ο κος Αυλωνίτης έδωσε την οδηγία στην ομάδα μας να πιέσει ακόμη ψηλότερα και δεν άργησε να δικαιωθεί, καθώς στο 28' ο Βεζιρτζόγλου με καταπληκτικό βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Ζαχαρή γράφοντας το 1-1, αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό.
   Το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο "σφράγισε" η μεγάλη ευκαιρία του Ντελέκου να στείλει την ομάδα μας στα αποδυτήρια με υπέρ μας σκορ.

   Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η ομάδα μας αγωνίστηκε με το μυαλό στα μετόπισθεν και κρατώντας μικρές αποστάσεις στις γραμμές τις, κατάφερε να αντεπεξέλθει στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι.
   Η ατυχία χτύπησε για δεύτερη φορά, καθώς στο 55' ο Αλμπάνης (που έκανε επίσημο ντεμπούτο με τα χρώματα του Α.Ο. Χ.) αντικατέστησε τον Ανέστη μετά από τραυματισμό του τελευταίου. Ένα λεπτό αργότερα έκανε την πρώτη του αλλαγή ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ με τον Ραζάκ να αποχωρεί και τον Λαλά να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.
   Στο 70' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο πολύπειρος Κριπιντήρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μαχαίρα για απρεπή συμπεριφορά του απέναντι στον Θωμά (που δέχθηκε την κίτρινη κάρτα).
  Ο χρόνος περνούσε με τον κ. Αυλωνίτη να πραγματοποιεί την μοναδική αλλαγή που δεν αναγκάστηκε να κάνει. Συγκεκριμένα στο 78' την θέση του Πολίτη πήρε ο Λουκάς, με σκοπό να φρεσκάρει κέντρο του καθώς το παιχνίδι στο δεύρο μέρος της αναμέτρησης δεν ξεκόλλησε από εκεί.
   Την ευκαιρία του να πάρει ένα παιχνίδι που φαινόταν πως θα τελειώσει ισόπαλο έχασε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ, καθώς το πλασέ στην κίνηση που επιχείρησε ο Ευσταθίου, κατέληξε στην ασφαλή αγκαλιά του Μητακίδη.

Έτσι η ομάδα μας εκτός από τον βαθμό, πήρε αφενός την επιβεβαίωση πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο κι αφετέρου ψυχολογία για την επίπονη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής κατηγορίας...

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Διαιτητές: Μαχαίρας Ευστ., Δέτση Μαρ. - Κασιμάτης Αντ. (E.Π.Σ. Αθηνών)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Αζίν (72' Χρήστου), Κρητικός, Τάχιας, Παληγεώργος (77' Σπαρτάλης), Κριπιντήρης, Μπουρούς, Κεσίδης, Ευσταθίου, Μανουσάκης Ραζάκ (50΄ Λαλας)

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Σκαθαρούδης, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης (78΄ Λουκάς) , Μπαλού (11΄ Ανέστης) (55΄ Αλμανης)

Γκολ: 18' Eλευθερίου / 28' Βεζιρτζόγλου

Κόκκινη Κάρτα: 70' Κριπιντίρης / -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.