A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ... FOOTBALL LEAGUE!


Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι την Κυριακή για την ομάδα μας, με την Π.Α.Ε. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ!

Επιδεικνύοντας καλά αντανακλαστικά και με αποκλειστικό γνώμονα την συνεχή βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Π.Α.Ε. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κι εκμεταλλευόμενοι την παρατεταμένη διακοπή των πρωταθλημάτων, όρισε φιλικό παιχνίδι για την Κυριακή 20/11 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Football League, έχοντας όμως όχι μόνο το απόλυτο σε νίκες αλλά και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά 6 γκολ έχοντας δεχθεί μόλις 1!

Η τέταρτη θέση και οι τέσσερις βαθμοί που έχει συγκεντρώσει βέβαια, οφείλονται στην τιμορία του καθώς φέτος ξεκίνησε με -2 βαθμούς την "κούρσα" του πρωταθλήματος.

Ο κ. Αυλωνίτης ήθελε ένα φιλικό με ισχυρότερο αγωνιστικά αντίπαλο, με σκοπό την διατήρηση της αγωνιστικής ανόδου που διανύει η ομάδα του σε σταθερά επίπεδα.

Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας για να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά αυτή τη νέα προσπάθεια ανάπτυξης του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, σε αγωνιστικά και όχι μόνο πλαίσια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.