A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Σκόρπισε ενθουσιασμό κι ελπίδα!

Χειροκροτήθηκαν παίκτες και προπονητικό επιτελείο


Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση συνδύασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, όπου επικράτησε με σκορ 3-0 του Ιωνικού Νίκαιας σε
φιλική αναμέτρηση.

   Το σύνολο του (πολύ ικανοποιημένου από την εμφάνιση αλλά και το αποτέλεσμα) κ. Αυλωνίτη, με προσοχή στην άμυνα και βρίσκοντας επιθετικές λύσεις στα πρόσωπα των Πολίτη (4’), Βεζιρτζόγλου (43’) και Κρόλ (52’) έφτασε στη νίκη καταφέρνοντας παράλληλα να κρατήσει και το μηδέν στην εστία του, αφενός με την πολύ καλή του ανασταλτική λειτουργία κι αφετέρου με τις καίριες επεμβάσεις των Ντουμάνη και Κακαβά, στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα.

   Ο προπονητής μας κ. Αυλωνίτης επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τους Ντουμάνη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Στεργιανό, αριστερά τον Θωμά, δίδυμο στο κέντρο τους Μπακομήτρο και Καραμπά, τους Emeka και Ντελέκο ανασταλτικά στο κέντρο, δεξιά στην επίθεση τον Πολίτη, αριστερά τον Βεζιρτζόγλου και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Krol, τον Ανέστη.

   Στην αντίπερα ο κ. Καλοπίτας επέλεξε για το τέρμα του τον Λέτσο, δεξιά στην άμυνα τον Κατσικά, αριστερά τον Βουρλούμη, στα στόπερ τους Μπιταξή και Μιχαήλο, τρεις στον άξονα τους Ζαφειρίδη, Κυριακίδη και πιο προωθημένο τον Κατσαβριά, ενώ για την επίθεσή του τους Ντούλια και Σαλταπίδα στα “φτερά” και τον Camara στην κορυφή.

   Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε σχεδόν ονειρικά για εμάς, καθώς μόλις στο 4’ ο Ανέστης με καταπληκτική κάθετη έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του Ιωνικού τον Πολίτη, ο οποίος πλάσαρε σωστά κι άνοιξε το σκορ. Η ομάδα της Νίκαιας, η οποία μεταξύ άλλων φαντάζει ένα εκ των φαβορί για την άνοδο στην Football League, είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά με το δοκάρι του Βουρλούμη (19’) ύστερα από απευθείας χτύπημα φάουλ και στη συνέχεια με τον Σαλταπίδα (27’) να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Ντουμάνη, με τον τερματοφύλακά μας να του αρνείται εντυπωσιακά το γκολ.

   Με κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού μας την ανάπτυξη από τις πτέρυγες κι αφού ισορροπήσαμε ξανά στο γήπεδο εκμεταλλευόμενοι τους χορούς που βρήκαμε, μετά από σέντρα του Πολίτη στην καρδιά της άμυνας του Ιωνικού, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βουρλούμη κι ο διαιτητής κ. Παπαδόπουλος υπέδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Βεζιρτζόγλου ο οποίος στο 43’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.

   Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ ο Ιωνικός φάνηκε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, πετύχαμε και τρίτο γκολ με τον Krol (52’), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική προσπάθεια του Θωμά από τα αριστερά και με κοντινή προβολή έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα μας. Ακολούθησαν επίσης ένα δυνατό σουτ από τον Ντελέκο με κατεύθυνση προς τα δίχτυα, που όμως κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ και μια πολύ ωραία σέντρα από τον Αλμπάνη με τον Krol να πηδάει ψηλότερα απ’ όλη την άμυνα του Ιωνικού, με την κεφαλιά του να κοντράρει και να απομακρύνεται. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά έπεσαν πάνω στον πολύ καλό Κακαβά ο οποίος με τρεις αποκρούσεις, διπλή στο 73’ κι εντυπωσιακή στο 84’, σταμάτησε κατά σειρά τις προσπάθειες των Καραλή, Ζέλo και Παντελίδη κρατώντας μέχρι το τέλος ανέπαφη την εστία μας.

   Στα αξιοσημείωτα είναι το ανεπίσημο ντεμπούτο του Χαράλαμπου Αλμπάνη που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όπως και η συμμετοχή του 17χρονου “Βενιαμίν” μας Θεόφιλου Μπασινά.

   Αξίζει να σημειωθεί πως για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Μητακίδης, Μπαλού και Σκαθαρούδης, οι οποίοι θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του κ. Αυλωνίτη για το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας μας την ερχόμενη Κυριακή στη Μυτιλήνη.

   Με την παρουσία του μας τίμησε κι ο ζωντανός θρύλος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ως προσκεκλημένος του προέδρου μας, κ. Θωμάς Μαύρος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας.

Συνθέσεις:
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Ντουμάνης (70΄Κακκαβάς), Στεργιανός, Θωμάς (86΄ Μπασινάς), Μπακομήτρος (68΄ Τσούτης), Καραμπάς, Emeka (60’ Αλμπάνης), Krol, Ντελέκος (77΄ Τηλιόπουλος), Βεζιρτζόγλου (69΄ Λούκας), Πολίτης, Ανέστης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Καλοπίτας): Λέτσο, Κατσικάς, Βουρλούμης, Μιχαήλος, Κυριακίδης, Ζαφειρίδης, Καμαρά, Μπιταξής, Σαλταπίδας, Ντούλιας, Κατσαβριάς

Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Μποζιονέλος, Παντελίδης, Σικαλιάς, Μεϊμάρογλου, Σιμιτζής, Ζέλο, Πέεφ, Καραλής, Σαπαλίδης, Αργυρίου


Οι αρχηγοί Καραμπάς και Κυριακίδης,
με τους Παπαδόπουλο, Δέλχα και Κοντογιαννίδη


Το 1-0 από τον Πολίτη

Το 2-0 με πέναλτι από τον Βεζιρτζόγλου

Ο Krol μόλις έχει στείλει την μπάλα στην εστία του Λέτσο,
γράφοντας το τελικό 3-0
Τρεις φορές πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές
αλλά και όλη η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Η απόκρουση της ημέρας από Ντουμάνη,
στο τετ α τετ με τον Σαλταπίδα
Θετικότατος και ο Κακαβάς, που πήρε χρόνο και ψυχολογία

Πολλοί γνωστοί και φίλοι χθες, με αγκαλιές στο τέλος του αγώνα

Ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας,με τον πάλε ποτέ αστέρα των γηπέδων κ. Θωμά Μαύρο

Βίντεο με τις φάσεις του αγώνα, από το Lamiastar.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.