A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

"Αναγκαίο κακό"


Δυστυχώς, κόντρα στην πολιτική μας να μην απαντάμε σε δημοσιεύματα καθώς ο χρόνος μας είναι εξαιρετικά πολύτιμος και σίγουρα δεν είναι για χάσιμο, θα πρέπει να... δουλέψουμε λίγο παραπάνω ώστε να τοποθετηθούμε με λίγα λόγια. Νιώθουμε την υποχρέωση να το κάνουμε, καθώς δε θιγόμαστε έμμεσα μόνο εμείς, αλλά και άμεσα ένας πολύτιμος συνεργάτης μας.
   Η κατάσταση που βρέθηκε το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε και την περιοχή μας είναι αρκετά δύσκολη, αλλά όπως πάντα και σε απόλυτη συνεργασία με τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα και την Κυριακή θα είμαστε φυσικά πανέτοιμοι για να φιλοξενήσουμε την ομάδα του Λουτρακίου.
   Στη διοίκηση της οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής ομάδας πάντα δημιουργούνται μικρά και μεγάλα προβλήματα, αλλά εκεί φαίνονται και ξεχωρίζουν οι διοικήσεις.
   Δηλώνουμε λοιπόν ξεκάθαρα πως η συνεργασία μας με τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. είναι απολύτως υγιής και σε απόλυτα επαγγελματικά επίπεδα και οι ευθύνες (-υποχρεώσεις) για το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας βαραίνουν και τις δύο πλευρές.
   Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις αυτού του σωματείου και να κρατάμε ψηλά τη σημαία του Α.Ο. Χαλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.