A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Live το παιχνίδι της ομάδας μας!



Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας από το Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας...!
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο ενημέρωσης του κόσμου της ομάδας, καθώς θα μεταφέρει live την εξέλιξη των αγώνων της αγαπημένης μας ομάδας!


Η ομάδα μας έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έχει ήδη δημιουργήσει 3(!) μεγάλες ευκαιρίες, όντας μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης!

Την αρχή έκανε ο Κρολ ο οποίος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων κι έπειτα από σέντρα του Μπαλού από τα δεξιά, έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μακρυνιώτη.

Σε διάστημα 2 λεπτών η ομάδα μας έφτασε με αξιώσεις και πάλι κοντά στο γκόλ και τις 2 φορές με τον Βεζιρτζόγλου. Στην πρώτη του προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή αλλά δεν έπιασε δυνατό σουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έπιασε δυνατό σουτ το οποίο όμως απόκρουσε με τα πόδια ο Μακρυωνίτης.

Σαφώς η ομάδα μας ελέγχει πλήρως τη ροή του παιχνιδιού, έχει μπει πολύ καλύτερα στο γήπεδο και πατάει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή...

Η ομάδα μας προσπαθεί να βρει κενούς διαδρόμους αλλά η άμυνα της Δόξας είναι πολύ σφιχτή, καθώς απαρτίζεται από 11 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περιμένουν πίσω από το κέντρο τους δικούς μας...

22' - Δυνατό σουτ του Ντελέκου 5-6 μέτρα έξω από την περιοχή της Δόξας, ο Μακρυωνίτης θα τεντώσει το κορμί του και θα αποκρούσει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία.

26' - Φάουλ από τα δεξιά για την ομάδα μας με τον Στεργιανό να σεντράρει και τους Κρολ και Μπαλού να βρίσκονται στην πορεία της μπάλας αλλά κανέναν να μη μπορεί να την βρει και να τη στείλει στα δίχτυα.

Αρκετά τα παράπονα του κόσμου του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ προς τον Β' επόπτη ο οποίος έχει υποδείξει ήδη 5 φορές οφσάιντ τους παίκτες του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ...

34' - Πολύ καλή προσπάθεια του Πολίτη που συνέκλινε στον άξονα από τα αριστερά, έκανε την σκαφτή κάθετη στον Βεζιρτζόγλου που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, με τον τελευταίο να περνάει τον τερματοφύλακα αλλά από πολύ πλάγια να πλασάρει άουτ...

37' - Απίστευτο... Τελείως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού κι από μια φάση που δε μπορούσε να εγκυμονεί τον παραμικρό κίνδυνο, ο Παναγιωτίδης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας μας, πέρασε και τον Μητακίδη και σε κενή εστία έγραψε το 0-1...

39' - Σέντρα του Θωμά από τα αριστερά, ο Κρόλ ψηλότερα απ' όλους πήρε την κεφαλιά και την έστειλε πάνω από τα δοκάρια...

43' - Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!! Η ομάδα μας με τον Μπαλού ισοφαρίζει σε 1-1 το παιχνίδι!

Η φάση ξεκίνησε με τον Πολίτη να πασάρει από στα δεξιά στον Μπαλού, αυτός έπαιξε το ένα δύο με τον Πολίτη, ο τελευταίος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Βεζιρτζόγλου πήρε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι ο Μπαλού ως "από μηχανής θεός" πάνω από τη γραμμή την έσπρωξε με το στήθος στα δίχτυα!

49' - Φάουλ σε πολύ καλό σημείο (λίγα μέτρα έξω από την περιοχή) κέρδισε ο Κρολ, με τον Βεζιρτζόγλου να στέλνει την μπάλα πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια...


ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1


Όλα έτοιμα για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με την εικόνα στις κερκίδες να αρχίζει σιγά σιγά να θυμίζει εικόνες από το παρελθόν, καθώς αρκετός κόσμος δείχνει τη διάθεση να επιστρέψει και να στηρίξει και πάλι την ομάδα!

47' - Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και το πρώτο σουτ για το δεύτερο ημίχρονο. Ο Λυμπερόπουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνάς μας, με τον Μητακίδη να πέφτει αριστερά και να μπλοκάρει σταθερά. 

50' - Ο Πολίτης παίζει ωραίο ένα-δύο με τον Κρολ να του στρώνει τη μπάλα και τον Πολίτη να αστοχεί σε τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή.

52' - Γκοοοοοοοοοοοοολ γκολ γκολ γκολ γκοοοοοοολ!!!!

Από τα αριστερά καταπληκτική έμπνευση του Βεζιρτζόγλου να βρίσκει τον Θωμά με τακουνάκι, ο ακραίος αμυντικός μας έκανε καταπληκτική μπαλιά στην καρδιά της άμυνας της Δόξας με τον Πολίτη να πετάγεται και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μακρυωνίτη!

56' - Αλλαγή για την Δόξα Μεγαλόπολης. Εκτός αγώνα ο Ασημακόπουλος, μέσα ο Πρίκας.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ισορροπήσει το παιχνίδι έχοντας κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας μας.

63' - Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ήταν ο Πολίτης που έγινε κάτοχος της μπάλας, έβγαλε με καταπληκτική κάθετη τον Βεζιρτζόγλου απέναντι στον Μακρυωνίτη με τον τελευταίο να του στερεί το γκολ, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

65' - "Έκρυψαν" την μπάλα στα αριστερά κι έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων οι Ντελέκος, Θωμάς και Πολίτης με τον τελευταίο να κάνει τη σέντρα αλλά τον πρώτο επόπτη να υποδεικνύει πως η μπάλα πριν την σέντρα έχει περάσει την τελική γραμμή.

69' - Αλλαγή για την Δόξα Μεγαλόπολης. Εκτός ο Αντώνακας, μέσα ο Λεβέντης.

72' - Στημένη μπάλα σε καλό σημείο για την ομάδα μας, από τα αριστερά η σέντρα του Στεργιανού, στα χέρια του Μακρυωνίτη.

73' - Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Δόξα. Ο Ασημακόπουλος Κώστας στη θέση του Κώστα Λυμπερόπουλου.

76' - Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, με τον Βεζιρτζόγλου να την δέχεται καθώς κλότσησε τη μπάλα μετά από υπόδειξη του διαιτητή Ντουμιτρέσκου.

78' - Κίτρινη κάρτα και στον Βασιλείου μετά από χέρι του αμυντικού της Δόξας.

81' - Κίτρινη κάρτα και στον Στεργιανό, ο οποίος σταμάτησε σωστά αντεπίθεση των φιλοξενουμένων.

Διακοπή τουλάχιστον πέντε λεπτών καθώς ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου σταμάτησε το παιχνίδι περιμένοντας τον κ. Αυλωνίτη να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να κατέβει στα αποδυτήρια, καθώς τον απέβαλε!

85' - Πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας. Αποχωρεί (με πολλά χιλιόμετρα και σήμερα στο "κοντέρ" του) ο Μπαλού. Στη θέση του ο Λούκας.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την πίεσή τους, καθώς ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης, με τον... Κρόλ(!) ως άλλος αμυντικός να συμμετέχει μαζί με τους συμπαίκτες του και να καθαρίζει τις φάσεις μέσα στην περιοχή μας.

88' - Δεύτερη αλλαγή για εμάς. Εκτός ο Βεζιρτζόγλου με την μια ασίστ, στη θέση του ο Αλμπάνης.

90' - Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας. Στη θέση του Εμέκα, ο Τσούτης.

91' - Λογικά οι καθυστερήσεις θα είναι τουλάχιστον πέντε λεπτά...

93' - Γκολ για τη Δόξα Μεγαλούπολης. Καταπληκτικό συρτό σουτ του Παναγιωτίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μητακίδη...

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ... Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2-2!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.