A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

"Να είστε κοντά μας, δε θα σας απογοητεύσουμε..."

Ομάδα και κόσμος, "δραπέτευσαν" με το διπλό

Το μήνυμα του προπονητή μας κ. Αυλωνίτη αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού προς στους οπαδούς μας, επιλέξαμε να κοσμεί το κείμενο του αγώνα στο Ζευγολατιό...

   Γιατί παρά την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας εντός γηπέδου που έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα, θα θέλαμε να σταθούμε στη εξωαγωνιστική στήριξη που μας παρείχαν οι εβδομήντα και πλέων οπαδοί μας που ταξίδεψαν 160 χλμ., για να βρεθούν στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας και μάλιστα δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν μέσα σε καταρρακτώδη βροχή!

   Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας κατάφερε να δραπετεύσει με το διπλό, από έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο! Χωρίς τις υπηρεσίες των Μπαλού, Ανέστη και Σκαθαρούδη, οι παίκτες μας πραγματικά "κατέθεσαν ψυχή" (σύμφωνα με τον κ. Αυλωνίτη) και με γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας Βεζιρτζόγλου (79'), έφυγαν με τους 3 βαθμούς από την Κορινθία.

   Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ μπήκε πολύ ψυχωμένος και πειθαρχημένος στο παιχνίδι και φάνηκε εξ'αρχής πως δε θα συμβιβαζόταν με τίποτα λιγότερο από τη νίκη, αν και τις πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι τις δημιούργησαν οι γηπεδούχοι με δύο σουτ από μακριά των Χρυσαφίδη και Διαμαντόπουλου να μην ανησυχούν τον Μητακίδη.
   Τα ινία των ευκαιριών πήραν οι παίκτες του κ. Αυλωνίτη που με ένα επιθετικό κρεσέντο έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με πιο κλασική αυτή του Κρολ, να αστοχεί από μοναδική θέση κι ενώ όλοι πίστευαν πως θα πανηγυρίσουν! Νωρίτερα είχαν αποτύχει να ανοίξουν το σκορ οι Πολίτης (29') και Βεζιρτζόγλου σε πρώτο χρόνο με Κρολ σε δεύτερο (35').
   Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο μηδέν με τους ποδοσφαιριστές να αποσύρονται μούσκεμα στα αποδυτήρια.

   Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας μπήκαν πολύ πιο επιθετικά για να διεκδικήσουν τις όποιες ευκαιρίες για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και σίγουρα θα τους έχριζε φαβορί για το πρώτο διπλό της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των Κρολ στο 70' και Ντελέκου ένα λεπτό αργότερα, ο Πολωνός επιθετικός μας πήρε την κάθετη από τον Πολίτη, διάνυσε αρκετά μέτρα, πάτησε περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο οποίος τον ανέτρεψε, στέλνοντας τον Βεζιρτζόγλου στην άσπρη βούλα. Ο Ευβοιώτης πρώτος σκόρερ μας έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τσέλιου και όλοι μας πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας αυτό το γκολ... χορεύοντας στη βροχή!

   Έτσι η ομάδα μας πρόσθεσε άλλους 3 βαθμούς φτάνοντας στους 14, πιάνοντας βαθμολογικά τον Α.Ο. Πύλου και φιγουράρει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Ζευγολατιού

Διαιτητής: Χαλδαίος Ιωαν. / Α' Βοηθός: Τσολακίδης Λυκ. / Β' Βοηθός: Μητρόπουλος Χρ. (Ε.Π.Σ.Α.)


Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Λαϊβεράς): Τσέλιος, Ατματζίδης, Παινεσής, Σιγανός, Φυσαράκης, Μαλαχάτης, Βιδάλης (84' Ρήγας), Σενάι (64' Καρβέλης), Φυσαλίδης, Διαμαντόπουλος (75' Χουσελάς), Ευθυμιάδης.

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Τσούτης (60' Λούκας), Ντελέκος, Βεζιρτζίγλου (94' Τηλιόπουλος), Πολίτης (92' Αλμπάνης), Κρολ.

Γκολ: - / Βεζιρτζόγλου 79'

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Αποτελέσματα και βαθμολογία μετά από 11 αγωνιστικές... 


Αποτελέσματα

Δόξα Μεγαλούπολης - Φωστήρας Αθηνών 0-0
A.O. Θήβας - Παμβουπρασιακός 0-0
Α.Ο. Ζευγολατιού - Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ 0-1
Α.Ε. Αχαϊκης - Α.Ε. Ερμιονίδας 0-0
Αστέρας Αμαλιάδας - Π.Α.Ο. Λουτρακίου 2-1
Αιολικός - Παναργειακός 1-0
Α.Ο. Πύλου - Παναρκαδικός 0-0
Ρεπό: Παναχαϊκή


Βαθμολογία

Α/Α // ΟΜΑΔΑ // ΒΑΘΜΟΙ

1. Παναχαϊκή // 25
2. Παναρκαδικός // 22
3. Α.Ε. Ερμιονίδας // 18
4. Παμβουπρασιακός // 17
5. Φωστήρας Αθηνών // 16
6. Αιολικός // 15
7. Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ // 14
8. Α.Ο. Πύλου // 14
9. Δόξα Μεγαλούπολης // 13
10. Αστέρας Αμαλιάδας // 13
11. Α.Ο. Θήβας // 12
12. Α.Ο. Ζευγολατιού // 8
13. Παναργειακός // 7
14. Π.Α.Ο. Λουτρακίου // 7
15. Α.Ε. Αχαϊκής // 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.