A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Περήφανοι για το... μέλλον του συλλόγου!



Την πρώτη του νίκη στην κατηγορία Νέων του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Εύβοιας, πανηγύρισε ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών!


   Σε ένα καλό παιχνίδι το οποίο εξελίχθηκε υπό το βάρος έντονης βροχόπτωσης, η ομάδα Νέων μας κατάφερε κι επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Φαφούτης στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.
   Ο προπονητής μας κ. Γιώργος Καραναστάσης, είδε την ομάδα του να μένει με 10 ποδοσφαιριστές στο 79' καθώς ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τριανταφύλλου για "ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα κατά αντιπάλου ποδοσφαιριστή" όπως αναφέρεται στο φίλο αγώνα. Για τον ίδιο λόγο απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ψαχνών Ξύγκη δέκα λεπτά νωρίτερα.
   Τον αγώνα της εξ αναβολής πρώτης αγωνιστικής, παρακολούθησαν αρκετά μέλη του Δ.Σ.. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ που με τη λήξη μοίρασαν συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια και δήλωσαν δια της παρουσίας τους πως είναι εδώ για αυτά τα παιδιά!  

   Ο επόμενος αγώνας της ομάδας Νέων μας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 7/12 και ώρα 15:30, στο Γήπεδο "Πάρκο Λαού", όπου θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Ληλαντίου στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

A.O. ΧΑΛΚΙΣ: ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΜΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΛΕΩΝ ΦΩΤΙΟΣ (41' ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ), ΛΑΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (61' ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ), ΤΟΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΡΟΥΜΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Α. Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: ΤΑΡΑΡΑΚΗΣ Κ., ΓΚΑΒΑΛΗΣ Κ., ΟSMANI A., ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Θ., ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ Δ., ΤΣΟΚΑΝΗΣ Η. (47' ΧΟΥΜΠΑΣ Β.), BAHA Μ., ΚΑΤΣΑΡΗΣ Γ. (72' ΦΑΛΑΓΓΗΣ Α,), ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ε.-Μ. (19' ΞΥΓΚΗΣ Α.), ΣΤΟΥΠΑΣ Χ., ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ Γ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.


Είμαστε όλοι μας περήφανοι για την προσπάθεια! Συνεχίζουμε μαζί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.