A.O. ΧΑΛΚΙΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-2



Δυνατά μπήκε η Χαλκίδα από την αρχή του αγώνα και κέρδιζε τις περισσότερες μονομαχίες στο κέντρο και οι παίχτες του Αντώνη Αυλωνίτη πήγαιναν πάντα πρώτοι στην φάση. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις αλλά ήταν δυνατό στο 10ο λεπτό ο Βεζιρτζόγλου έβγαλε μια πολύ ωραία κάθετη μπαλιά αλλά ο Κράμπας δεν κατάφερε από κοντά να την στείλει στα δίχτυα. Στο 32ο ο Τσάτσος εκτέλεσε ένα κόρνερ για την Πύλο αλλά η πολύ ωραία  κεφαλιά του Μπίζου πέρασε άουτ. Ο Μπίζος αποβλήθηκε στο 37ο όταν ανέτρεψε τον Ντελέκο ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ και ο διαιτητής Καλαντζής έδειξε το σημείο του πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βεζιρτζόγλου στο 38ο κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έδωσε αδικαιολόγητα  μέτρα γηπέδου στον Τσικλητήρα Πύλου και η ομάδα της Μεσσηνίας το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο αλλά η  πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από την Χαλκίδα στο 56ο  όταν ο Βεζιρτζόγλου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και βγήκε μόνος του απέναντι στον Παλιγγίνη αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Το παιχνίδι κυλούσε με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο αλλά η Πύλος ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 68ο  με τραβηγμένο πέναλτι που κέρδισε ο Γραμματικόπουλος από τον Μητακίδη και εκτέλεσε εύστοχα ο Κυριαζόπουλος. Από το 85ο λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έγινε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις  όταν ο Σκαθαρούδης πέρασε για τον Βεζιρτζόγλου ο οποίος έπιασε ένα εντυπωσιακό γυριστό μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 86ο η Πύλος φέρνει τούμπα το παιχνίδι όταν ο Τσώνης πηρέ την κάθετη μπαλιά από τον Γραμματικόπουλο και πλασάρει ψύχραιμα τον Μητακίδη κάνοντας το 1-2 παγώνοντας το Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ο Βεζιρτζόγλου όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα καθώς ο Ντελέκος του πέρασε την μπάλα και με εντυπωσιακό τρόπο ο επιθετικός του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πολύ ωραίο σουτ το οποίο πέρασε από την τρύπα της βελόνας και έκανε το 2-2. Στις καθυστερήσεις Τσικλητήρας Πύλου έχασε μια σημαντική ευκαιρία να κάνει το 2-3 όταν ο Τσώνης βγήκε μόνος του απέναντι στον Μητακίδη αλλά το πλασέ του πέρασε ευτυχώς άουτ. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του κυρίου Καλαντζή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι αλλά κρατάει ότι η ομάδα άρχισε να σκοράρει στο πρωτάθλημα

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μητακίδης, Στεργιανός, Τηλιόπουλος ( 83ο Κρόλ), Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα ( 78ο Ανέστης), Σκαθαρούδης, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης (61ο Λούκας), Αμάρο. Προπονητής: Αυλωνίτης Α.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Πήλιος (83ο Τσώνης), Τσάτσος ( 61ο Ζαχαρόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κερμανίδης, Κωστής (75ο Ρούσσης). Προπονητής: Κακαλέτρης Ν.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.